Δημήτρης Αράπης

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984 και ζω στον Πειραιά. Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το 2008 και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA in Tourism Management του Πανεπιστημίου Πειραιώς από το 2017.

Από την αρχή της καριέρας μου και για περισσότερα από 10 χρόνια εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με σημαντική εμπειρία, τόσο στη μελέτη, όσο και την επίβλεψη τεχνικών εργασιών και κατασκευών. Κατά τα προηγούμενα έτη έχω αναλάβει δεκάδες ανακαινίσεις, νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων, ενεργειακές επιθεωρήσεις, μελέτες στατικής επάρκειας αλλά και τοπογραφικές μελέτες, καθώς και πληθώρα αδειοδοτήσεων και κατασκευών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά την τελευταία δεκαετία έχω αναλάβει σημαντικό αριθμό projects υψηλών προδιαγραφών και με αυστηρά χρονοδιαγράμματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχω εργαστεί για την παράδοση μιας ευρείας γκάμας έργων υπό απαιτητικές συνθήκες αποκομίζοντας, σημαντική και ανεκτίμητη εμπειρία καθώς και αξιόπιστους και εξειδικευμένους συνεργάτες.

Από το 2015 μέχρι σήμερα είμαι πραγματογνώμονας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ από το 2017 είμαι εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς.

To 2017 συνίδρυσα την Bookndream Corp., μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη, η οποία εξειδικεύεται στη διαχείριση τουριστικών ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στην οποία και κατέχω τη θέση του Global Portfolio Management. Από το 2017 μέχρι σήμερα η Bookndream Corp. έχει αναλάβει, με τη συμμετοχή και συνεργασία κατασκευαστικών εταιρειών, σημαντικό αριθμό τουριστικών μονάδων σε ελληνικά νησιά, ενώ το 2018 απέσπασε το βραβείο Luxury Lifestyle Awards στην κατηγορία Luxury Villa Rentals and Accommodation Services in the World.

Πιστεύω ακράδαντα πως το μόνο πρόβλημα που δεν λύνεται είναι αυτό που δεν θέλουμε πραγματικά να λύσουμε.

Θα είναι χαρά μου να συνεργαστούμε.

Εργασία

Δημήτρης Αράπης | Πολιτικός Μηχανικός

2009- Σήμερα
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Bookndream.com | Bookndream Corp.

2017- Σήμερα
Global Portfolio Manager

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά

2017- Σήμερα
Μέλος της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων

Global AXION Technologies Corp.

2016- Σήμερα
Σύμβουλος

AXION Energy S.A. | Future Energy Today

2015- Σήμερα
Group Planning Manager

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος

2015- Σήμερα
Πραγματογνώμονας

Εκπαίδευση

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

2015- 2017
Μάνατζμεντ Τουρισμού (MBA – Tourism Management)

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

2002- 2008
Σχολή Πολιτικών Μηχανικών

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσετε μαζί μου;

Στείλτε μου ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας τη φόρμα στα δεξιά και θα επικοινωνήσω μαζί σας άμεσα.